Opleiding & werk
Ik heb sociaal-culturele wetenschappen gestudeerd. Daarna ging ik, zoals het cliché wil, backpacken door Zuidoost-Azië. Eenmaal terug in Nederland kon ik mijn volwassen leven niet langer uitstellen en betrad ik de arbeidsmarkt. Ik verdiende mijn brood als marktonderzoeker en vulde mijn dagen met vragenlijsten en rapportages maken. Ik heb onder meer gewerkt aan het nulnummeronderzoek van Mind Magazine. Dat inmiddels al lang ter ziele is gegaan, maar dat lag natuurlijk niet aan mijn onderzoek.

Omdat schrijven voor tijdschriften me veel leuker leek dan de marketing ervan, ging ik in 2007 aan de slag als freelance journalist. Mijn eerste opdracht was een reiscolumn voor Yes. Sindsdien heb ik voor bijna alle vrouwenbladen gewerkt, maar ook voor Playboy en Psychologie Magazine. Daarnaast schrijf ik commerciële teksten, zoals voor websites en folders. Ik kan met elk onderwerp uit de voeten:  sukkelseks, de resultaten van een porno- enquête, waarom de een afvalt en de ander niet, hoe je een ton verdient, wat je kunt doen met je spaargeld en noem maar op.  

 

Dit ben ik
Hier heb ik mezelf op een brug gedrapeerd:

d59fb789-e22d-447b-969f-68fddb849329

Contact
Maar genoeg over mezelf. Ben je op zoek naar een journalist slash tekstschrijver die de lezer op toegankelijke wijze kan informeren? Stuur me dan een e-mail.